top of page
  • dnz-kcpto

Аналіз попиту на ринку праці і складання резюме



З ученицями 22 групи ДНЗ «Ковельський ЦПТО» викладачкою курсу «Громадянська освіта» Дікою М.В. було проведено практичне заняття «Аналіз попиту на ринку праці і складання резюме»

Загальновідомо, що для представлення себе майбутньому роботодавцю кандидат має подати два документи: резюме і мотиваційний лист.

Резюме – це документ, в якому подаються короткі відомості про навчання, трудову діяльність та професійні успіхи й досягнення особи, яка його складає для привернення уваги до себе майбутнього роботодавця.

Під час уроку учениці зрозуміли відмінності між потребами, бажаннями і можливостями людини; навчилися аналізувати чинники попиту і пропозиції на ринку праці; складати власне резюме; усвідомили необхідність навчання впродовж життя; усвідомили, що запорукою успішної професійної діяльності є зважена самооцінка власних здібностей та талантів.



0 views0 comments

Recent Posts

See All

Екскурсія на ПРАТ "Едельвіка"

Навчальні екскурсії на виробництво річ важлива і навіть необхідна. Саме вони разом з виробничими практиками передбачають створення умов щодо формування у здобувачів освіти життєво необхідних компетенц

bottom of page