top of page
  • dnz-kcpto

Ключі до особистої впевненості



Досить часто кожен з нас задається питанням: «Що робить людину впевненою в собі?», «Де знайти ключі до особистої впевненості?» «Що допомагає людині реалізуватися у шаленому темпі життєвих подій та моментів?»

Оскільки визначити своє місце в житті і не помилитися, знайти відповіді на запитання: «Ким бути?», «Де працювати?», «З ким працювати ?», ? надзвичайно складно, то свідомо обрана професія допомагає реалізуватися у всіх сенсах життя. Людина щоденно знаходиться перед необхідністю вибору, оскільки від нього залежить її майбутнє.

Звичайно, готових рецептів по вибору професії нам ніхто не дасть, оскільки їх просто не існує. Кожна людина є ковалем власного щастя. Але певні рекомендації і поради можуть у пригоді кожному з нас. Саме на тему професійного розвитку було проведено заняття з елементами тренінгу «Ключі до особистої впевненості» зі здобувачами освіти групи № 16 на базі «Ковельського ЦПТО» 08.03.2023р. Де учні демонстрували свої формування загальної готовності до професійного самовизначення, дискутували над питанням вибору професії, підвищували власний рівень поінформованості про світ професій, формували навички користування формулою вибору професії «Хочу, можу, треба», визначали рівень попиту робітничих професій у нашому регіоні.



1 view0 comments

Recent Posts

See All

Екскурсія на ПРАТ "Едельвіка"

Навчальні екскурсії на виробництво річ важлива і навіть необхідна. Саме вони разом з виробничими практиками передбачають створення умов щодо формування у здобувачів освіти життєво необхідних компетенц

bottom of page