top of page
  • dnz-kcpto

Профорієнтація: Патрульна поліція

З метою формування кадрового потенціалу патрульної поліції до навчального закладу завітала інспектор звʼязків з громадськістю ВОНС в місті Ковель УПП у Волинській області ДПП старший лейтенант поліції Олена Дмитрук. Ознайомила присутніх з умовами прийняття на службу; розповіла про основні службові обов’язки, розмір заробітної плати, графік роботи, правові та соціальні гарантії. Особливу увагу звернула на умови та етапи проведення відкритого конкурсу на вакансій патрульних поліцейських, проходження 4-місячного курсу професійної підготовки.

«Однією з основних вимог до кандидатів є добра фізична підготовка. Обов’язкові є і такі якості: чуйність, порядність, комунікабельність, висока мотивація та орієнтація на якісні зміни в державі, бажання працювати в оновленій системі, вміння прийняти рішення в екстремальних ситуаціях» - повідомила Олена Дмитрук.

Учні випускних груп зацікавились можливістю взяти участь у конкурсі на посаду патрульного поліцейського.



12 views0 comments

Recent Posts

See All

Екскурсія на ПРАТ "Едельвіка"

Навчальні екскурсії на виробництво річ важлива і навіть необхідна. Саме вони разом з виробничими практиками передбачають створення умов щодо формування у здобувачів освіти життєво необхідних компетенц

bottom of page